Bansträckning

Klockan 18.30 en skön vardagskväll går startskottet Vårruset i Malmö. Var med och spring Vårruset 2019 - Världens största motionslopp för tjejer och kvinnor, genomförs i 21 städer från Luleå i norr till Malmö i söder.

Det här är banan

Vårrusets bana slingrar sig genom den vackra Pildammsparken med Start och mål är inne på ”Tallriken” Pildammsparken. Majoriteten av banan går på de härliga parkstigarna vid vattnet, och du springer också en del av sträckan på asfaltsvägar i anslutning till parken. Förutom den otroligt vackra miljön är banan flack och väldigt lättsprungen. Längs vägen kommer du bland annat bli peppad av musik och DJ:s så att du ska ha kul och känna dig starkare än någonsin under loppet.

Spring Vårruset och


stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna på respektive ort. MAI har en omfattande verksamhet för barn och ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer. Vi på MAI tackar dig för att du springer Vårruset 2019 i Malmö!

Foto: Senad Honic

Bilda ett lag -


Coop bjuder på picknick!

Samla ihop sex Vårruset-deltagare bland dina kollegor, grannar, släktingar eller kompisar. Anmäl er som en grupp och upplev en inspirerande kväll. Vårrusets huvudsponsor Coop bjuder hela gruppen på en god picknick, komponerad av Coops matinspiratör Sara Begner.

Klicka här anmäl er idag!

Highslide JS
Bansträckning Vårruset 2019 i Malmö
© Illustration av Malmö stad

För större bild, klicka på bilden ovan!

Ladda ner

Frikostigt med grönska längs banan i Pildammsparken